Invitatie Cu Strumfi

Invitatie Cu Strumfi

Invitatie Cu Strumfi
Invitatie Cu Strumfi

Invitatie cu strumfi, ideala pentru toti cei cred ca inca mai poti fi copii.

Cine spune ca nu mai poti fi copil, daca ai trecut de aceea perioada minunata din viata ta? Organizeaza petrecerea de botez a copilului vostru asa cum doresti, chiar daca asta presupune si multe elemente specifice copiilor. Pana la urma, cine va poate judeca? Este un eveniment suta la suta dedicat unui copil.

Asa ca, poate nu ar strica sa chemi pe toata lumea la marele eveniment cu ajutorul unei invitatii speciale, creata parca pe gustul si sufletul celor mici. Este vorba despre Invitatie cu Strumfi, o invitatie tip puzzle, personalizat cu o imagine din satucul simpaticilor strumfi albastri.

Invitatie cu strumfi este confectionat din carton, mucava 2 mm grosime.

Invitatie cu strumfi este tip puzzle. Contine 9 piese.

La asamblarea celor noua piese ale invitatiei cu strumfi, Oaspetii vor descoperi o imagine copilaroasa si amuzanta, cu mai multi strumfi, inclusiv Papa Strumf, dar si textul propriu-zis, care va contine date importante despre eveniment, precum data, loc si ora.

Pentru a da um plus de suspans jocului-invitatie, piesele vor fi frumos asezate intr-un ambalaj cu totul si cu totul deosebit. Este vorba despre cutiuta pillow personalizata. Cutiuta pillow are o dimensiune de 12 cm. Materialul folosit la confectionarea ei este carton glossy 260gr/cm2.

Ambalajul este personalizat cu o imagine frumoasa cu strumfii, dar si cu numele copilului botezat si data nasterii/botezului.

Invitatie cu strumfi poate fi comandat si pentru botezul unui baietel, cat si pentru a unei fetite. Se potriveste in ambele cazuri la fel de bine.

Clientii trebuie sa stie ca pot veni cu modificarile dorite in cea ce priveste imaginea de fundal, culorile, grafica si bineinteles textul.

Cei care doresc si alte articole de botez sau poate de nunta sau alt eveniment important pot face un tur al magazinului nostru. Avem mii de produse dintre care puteti alege sau putem face unul nou, impreuna, chiar acum, asa cum il doriti.

Produsul se poate comanda aici: Invitatie Puzzle Personalizate

Invitatii Botez Puzzle

Categories: Invitatii botez

Un comentariu

Leave A Reply