Pahare Miri Nasi Personalizate

4

Pahare Miri Nasi Personalizate

Pahare Miri Nasi Personalizate
Pahare Miri Nasi Personalizate

Pahare Miri Nasi Personalizate

Da un plus de romantism casatoriei tale si cu ajutorul paharelor pentru miri personalizate. Echipa noastra de designeri, de la www.personalizaricadouri.eu, a creat special pentru cuplurile de indragostiti care s-au decis sa-si jure credinta eterna, pahare personalizate care sa le foloseasca cu drag in ziua casatoriei.

Paharele au imprimate pe ele verighetele mirilor, numele lor dar si data in care are loc frumosul eveniment. Verighetele au culoarea aurie pentru a da un plus de rafinamet paharului. Auriul este culoarea perfectiunii spirituale, culoarea sfinteniei. Pentru a intelege mai bine semnificatia acestei culori este de ajuns sa ne gandim la icoane.

Acest tip de pahare personalizate se pot realiza de asemenea si pentru nasii cuplului, momentul toastului devenind unul cu totul inedit.

Paharele vor putea fi folosite apoi la fiecare aniversare a casatoriei, amintindu-le de cea mai fericita zi de cuplu- ziua casatoriei.

Paharele noastre sunt rezistente, de cea mai buna calitate si la

preturi foarte mici.

Comezile se onoreaza rapid oriunde in tara prin curier rapid.

Pahare Miri Nasi Personalizate cu diferite logouri si mesaje text.

Pahare personalizate cu vopsea speciala pentru sticla. Culori disponibile: rosu, galben, albastru, negru, alb, argintiu, auriu.

Produsul se poate comanda aici: Pahare Nunta Personalizate

Pentru acest produs se executa simulare, pentru verificare si confirmare bun de tipar, BT. Dupa plasarea comenzii, in aproximativ 24 ore, primiti pe email, simularea produsului / produselor, pentru verificare si confirmare BT. Comanda intra in executie, doar dupa ce avem confirmare dumneavoastra. Pentru Pahare Miri Nasi Personalizate, se pot comanda separat cutii speciale pentru o ambalare eleganta. Cutia pentru paharul respectiv, este prevazuta cu fereastra de vizualizare logo / personalizare model.

Paharele nu au fost testate, pentru spalare in „Masina de spalat vase”. Termenul de executie / uscare vopsea, este de 4-5 zile.

Pahare Miri Nasi Personalizate
Pahare Miri Nasi Personalizate

4 comentarii

  1. Boyte Margareta

    ASi dori 2 pahare personalizate pt nunta fiului meu.Cum se procedeaza?
    Va rog sa ma ajutati

    Reply
  2. Buna ziua!As dori un set de 4 pahare,doua pentru miri si doua pentru nasi dar as dori sa stiu un pret,va rog…multumesc!

    Reply

Leave A Reply