Rame Foto

Rame Foto

Rame Foto

Rame Foto
Rame Foto

Produsul se poate comanda AICI.

Dimensiune rama: 8×10 cm

Dimensiune fotografie: 6 cm x 7.7 cm

Rame executate manual, pe comanda.

Probabil sunteti de acord cu mine ca o fotografie isi pierde din valoare daca este uitata prin cine stie ce dulap al caminului sau, mai rau, este ratacita si mai apoi aruncata din greseala la gunoi.

Dati o sansa unei amintiri frumoase sa ramana vie pentru mai mult timp cu ajutorul unui obiect artizanat, confectionat de catre echipa www.personalizaricadouri.eu.

Este vorba despre Rame foto personalizate, ce pot deveni cadourile ideale de nunta, botez sau oricare alt eveniment important din viata dumneavoastra.

Marturii Originale Pentru Nunta si Botez, Marturii Unicate, Elegante

Aveti cel putin doua motive pentru care ar trebui sa va ganditi sa achizitionati rame foto personalizate.

In primul rand nu va dati peste cap bugetul alocat evenimentului.

Cu putini bani, aveti ocazia sa oferiti cunostintelor dumneavoastra un mic obiect decorativ, confectionat suta la suta manual,

care este o adevarata bijuterie decorativa care va infrumuseta caminul celui care o va primi.

Un al doilea motiv pentru care ar trebui sa achizitionati aceste accesorii ar fi acela ca ramele foto sunt o garantie la pastrarea vie a evenimentului pentru care au fost comandate.

Pozitionarea ramei foto intr-un loc vizibil, asigura pastrarea evenimentului in memoria fiecaruia pentru timp indelungat.

Va vine sa credeti sau nu, poate fi un motiv de socializare pentru prietenii care vor veni in vizita si vor observa frumosul obiect decorativ sau, din contra, il puteti aduce chiar dumneavoastra in discutie.

Nu acelasi lucru s-au putea spune despre o simpla fotografie care ar fi uitata prin cine stie ce dulap.

Pentru acest produs, se executa simulare pentru verificare si confirmare BUN DE TIPAR.

Dupa Plasarea Comenzii, in aproximativ 24 ore primiti pe email simularea produsului, pentru verificare si confirmare bun de tipar, BT.

0
  • Criteria

Leave A Reply