Baloane Inscriptionate Botez

Baloane Inscriptionate Botez

Baloane Inscriptionate Botez
Baloane Inscriptionate Botez

Baloane Inscriptionate Botez

Primul eveniment important din viata copilului tau trebuie sa fie la fel de grandios ca si venirea lui pe lume. Fa din petrecerea lui pentru botez un eveniment incredibil de care sa-si aminteasca toata lumea prezenta. Pentru asta trebuie sa ai la salon baloane personalizate.

Echipa noastra de profesionisti executa in ateleierele proprii baloane personalizate ideale pentru petrecerea de botez.

Baloane Inscriptionate Botez, Baloane Personalizate pentru botez.

Dumneavoastra doar alegeti poza preferata, iar noi o prelucram si imprimam pe baloane. Baloanele personalizate  pot fi de diferite culori si dimensiuni. Vor avea imprimat si numele copilului si un text la alegere. Pentru a fi cat mai haioase, pe baloane se pot imprima si deiferite personaje din desene animate.

Din baloanele personalizate se pot executa diferite aranjamente cu care sa se impodobeasca salonul unde se desfasoara petrecerea, la fel ca si mesele. Fiecare masa poate avea pe mijloc un balon personalizat umplut cu heliu, care sa fie pozitionat pa masa cu ajutorul une legaturi care sa aiba la capat, adica pe masa, un alt balon, neumflat, dar umplut cu apa si care sa sustina pe cel plutitor.

De efect ar putea fi si arcada de baloane, realizata la intrare. Baloanele se pot asorta in diferite culori, in functie si de tematica petrecerii. Acestea pot fi si ele personalizate cu numele bebelusului si mesaj text. Pentru personalizarea baloanelor, este necesara o fotografie cat mai calitativa, Bebelusul se decupeaza pe contur, fotografia este procesata, pregatita inainte, pentru inscriptionarea baloanelor. Cu o fotografie, se pot comanda minim 30 baloane inscriptionate pentru botez.

Pentru acest produs, se executa simulare pentru verificare si confirmare BUN DE TIPAR.
Dupa Plasarea Comenzii, in aproximativ 24 ore, primiti pe email, simularea produsului, pentru verificare si confirmare bun de tipar, BT.

Baloane Inscriptionate Botez se pot comanda AICI.

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.