Calendar Personalizat Cu Bebe

0

Calendar Personalizat Cu Bebe

Calendar personalizat cu bebe
Calendar personalizat cu bebe

Calendar Personalizat Cu Bebe

Calendar personalizat cu bebe sau orice fotografie preferata, ACUM PE COMANDA.

Semne bune anul are. Desigur, asta daca achizitionam din timp calendarul pentru anul 2016, personalizat cu o fotografie preferata.

Calendarul pentru 206 propus de noi este unul cu totul special, din cel putin doua motive. In primul rand Calendar personalizat cu bebe nu este un calendar clasic care se atarna pe perete. Nu se deterioreaza, nu trebuie sa ne chinuim sa i rupem filele cand s-a finalizat luna si in nici un caz nu trebuie sa gaurim peretii pentru a-l agata. Este un calendar magnetic, care va fi pus in loci vizibil si deci va fi intrebuintat foarte usor. Poate fi lipit de usa frididerului sau pe un suport magnetic. Isi va gasi usor locul pe birou, spre exemplu.

Pentru a putea fi utilizat un an intreg, magnetul noastru este laminat, impridicandu-se astfel distrugerea lui. De asemenEa are colturile rotunjite. Se elimina riscul dezlipirii hartiei de suprafata magnetica.

Calendarul nostru este unul special si datorita personalizarii lui. Alegand fotografia cea mai draga pe care o aveti, calendarul devine o piesa de suflet si nu un simplu calendar unde sunt trecute lunile si zilele anului.

Calendarele se fac doar pe comanda.

Fotografia aleasa pentru personalizare se prelucreaza gratuit.

Dimensiuea unui calendar magnetic este de 14X9 cm.

Poate fi un cadou ideal de Craciun pentru petrecerile corporate sau la serbarile scolare sau pur si simplu unei personae dragi pe care vrem sa o surPrindem cu un cadou pe cat de util pe atat de ingenios.

Comenzile se executa in maximum 2-3 zile lucratoare. Livrarile se pot face oriunde in tara, cu ajutorul serviciului de curierat rapid. Plata se face in momentul in care ati intrat in posesia comenzii, ramburs.

Aveti posibilitatea de a beneficia gratuit de o seria de simulari a comenzii.

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.