Decoratiune Brad Forma Inima

0

Decoratiune Brad Forma Inima

Decoratiune Brad Forma Inima

Decoratiune Brad Forma Inima
Decoratiune Brad Forma Inima

Decoratiune Brad Forma Inima, nota de originalitate data bradului de Craciun din acest an.Iti doresti ca anul acesta sa impodobesti bradul cu ornamente unicat? Vrei sa-ti colorezi Craciunul mai frumos ca oricand? Atunci alege ornamentele ecologice Decoratiune Brad Forma Inima, personalizate cu fotografiile preferate.

Aceste ornamente se realizeaza doar pe comanda. Puteti alege dintre trei forme de decoratiuni: stea, inima, cerc.

Produsul se livreaza ambalat in punguta. Nu necesita montaj, se foloseste ca atare. Se livreaza cu snur pentru agatat in brad.

Se personalizeaza cu doua fotagrafii(fata – verso). Se agata pe crengutele bradului cu ajutorul unui snur din organza de culoare rosie. Bradul va deveni pe loc si unul al amintirilor, pentru ca decoratiunile vor fi personalizate cu cele mai frumoase si interesante fotografii de familie(spre exemplu).

Decoratiune foarte rezistenta in timp. Fotografiile sunt plastifiate. Isi pastreaza stralucirea pentru multi ani de acum inainte.

Pentru mai multe detalii si comenzi intrati AICI.

Decoratiunile pot impodobi propriul brad sau pot fi oferite in dar persoanelor dragi, fie ca este vorba de parinti, bunici, nasi sau prieteni si colegi de serviciu. Pot fi folosite si in cadrul petrecerilor corporate unde se obisnuieste sa fie facute mici cadouri invitatilor.

Exista disponibile mai multe forme de decoratiuni ecologice: stea, inima, cerc.

Pentru mai multe cadouri personalizate si globulete de Craciun vizitati personalizaricadouri.eu.

Dupa plasarea comenzii, primiti pe email o simulare a produsului, cu fotografia dorita cropata pentru incadrarea in spatiul pentru personalizare. Comanda intra in executie doar dupa ce verificati si confirmati.

Timpul de executie Decoratiune Brad Forma Inima este de 2-3 zile, de la confirmare bun de tipar, insa poate varia(in mod exceptional) in functie de comenzile aflate in derulare.Pentru  acest produs, primiti simulare pentru verificare si confirmare “BUN DE TIPAR”, in aproximativ 24 ore de la plasarea comenzii.

Comanda de Decoratiune Brad Forma Inima se livreaza prin serviciul de curierat rapid.Plata se face ramburs

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.