Decoratiuni Personalizate Craciun

Decoratiuni Personalizate Craciun

Decoratiuni Personalizate Craciun

Decoratiuni Personalizate CraciunDecoratiuni Personalizate Craciun, model deosebit.

Pentru mai multe detalii si comenzi intrati AICI.

Oamenii au fost fascinati de sarbatorile de iarna din cele mai vechi timpuri. Primele obiecte pentru decorat brazii de Craciun au inceput sa fie fabricate la sfarsitul secolului XVI in Thuringen, Germania.

Oamenii au prins rapid gustul frumoaselor decoratii asa ca au ajuns sa fie exportate si in alte parte ale Europei, si ulterior pe tot mapamondul.

Cu timpul, imaginatia omului si-a spus cuvantul si de la sticla din care se confectionau primele globulete, productia de ornamente si-a indreptat atentia si spre alte materiale: lemn, plastic,polistiren, etc.

Echipa noastra a decis sa mai faca inca un pas in confectionarea decoratiunilor de Craciun si am realizat unele ecologice, din carton.

Este vorba despre Decoratiuni Personalizate Craciun.

Decoratiuni Personalizate Craciun sunt ornamente ecologice pentru pomul de Craciun, forma stea, personalizate cu doua fotografii ( fata si verso ). Fotografiile sunt plastifiate.

Alegerea de Decoratiuni Craciun este una inspirata. Cu siguranta veti impresiona toate rudele si prietenii, deoarece  au un aspect placut, haios si unic.

Decoratiunile pot impodobi propriul brad sau pot fi oferite in dar persoanelor dragi.

Exista disponibile mai multe forme de decoratiuni ecologice: stea, inima, cerc.

Pentru mai multe cadouri personalizate si globulete de Craciun vizitati personalizaricadouri.eu.

Dupa plasarea comenzii, primiti pe email o simulare a produsului, cu fotografia dorita cropata pentru incadrarea in spatiul pentru personalizare.

Comanda intra in executie doar dupa ce verificati si confirmati.

Timpul de executie Decoratiuni Personalizate Craciun este de 2-3 zile, de la confirmare bun de tipar, insa poate varia(in mod exceptional) in functie de comenzile aflate in derulare.

Pentru  acest produs, primiti simulare pentru verificare si confirmare “BUN DE TIPAR”, in aproximativ 24 ore de la plasarea comenzii.

Comanda de Decoratiuni Personalizate Craciun se livreaza prin serviciul de curierat rapid.Plata se face ramburs

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.