Glob Forma Stea

Glob Forma Stea

Glob Forma Stea
Glob Forma Stea

Glob Forma Stea, model nou pentru bradul tau de Craciun.

Craciunul reprezinta pentru toata lumea un bun prilej de a-si pune in valoare imaginatia, decorand brazii cum pot mai frumos. Intr-o singura culoare sau mai multe, cu globulete rotunde sau de diferite forme, bradul de Craciun poate avea imaginea pe care ti-o doresti. Anul acesta poate avea imaginea familiei tale, decorandu-l cu niste globulete deosebite, personalizate cu fotografiile dragi. Este vorba despre uimitorul Glob Forma Stea care va atrage toate privirile celor care vor veni in vizita. Priviri admirative, cu siguranta.

Globul forma stea se poate pastra pentru multi ani la rand. Este rezistent si nu-si pierde din farmec si nici stralucirea. Materiale de cea mai buna calitate.

Aceste decoratiuni pot decora propriul brad sau pot fi daruite cadou persoanelor dragi.

Globuri personalizate, forma stea, pentru brad. Globuri din plastic, transparente, forma STEA.

Globul se personalizeaza fata si verso ( cu fotografiile preferate ).

Dimensiune generoasa. Se potriveste si brazilor uriasi dar si a celor mai mici

Pentru mai multe detalii si informatii despre acest pros intrati AICI.

Alegerea de astfel de globulete pentru pomul de Craciun este una inspirata. Cu siguranta veti impresiona toate rudele si prietenii, deoarece  au un aspect placut, haios si unic.

Pentru mai multe cadouri personalizate si globulete de Craciun vizitati personalizaricadouri.eu.

Dupa plasarea comenzii, primiti pe email o simulare a produsului, cu fotografia dorita cropata pentru incadrarea in spatiul pentru personalizare. Comanda intra in executie doar dupa ce verificati si confirmati.

Timpul de executie este de 2-3 zile, de la confirmare bun de tipar, insa poate varia(in mod exceptional) in functie de comenzile aflate in derulare.Pentru  acest produs, primiti simulare pentru verificare si confirmare “BUN DE TIPAR”, in aproximativ 24 ore de la plasarea comenzii.

Comanda se livreaza prin serviciul de curierat rapid.Plata se face ramburs.

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.