Invitatie Puzzle Post Card

0

Invitatie Puzzle Post Card

Invitatie Puzzle Post Card
Invitatie Puzzle Post Card

Invitatie Puzzle Post Card personalizata cu textul si fotografia dorita.

In sfarsit ultima piesa din “puzzle-ul vietii tale” a fost gasita si asezata la locul ei. Cu alte cuvinte, ti-ai gasit jumatatea si acum te casatoresti cu ea. La un asemenea moment de bucurie trebuie sa participe toti cei dragi voua. Nu va ramane decat sa-i chemati pe toti cu ajutorul unei invitatii simbol, si anume Invitatie Puzzle Post Card. O carte postala mai putin obisnuita, care iese in evidenta de la prima vedere. Invitatie Puzzle Post Card, prin cele 12 piese,simbolizeaza de fapt viata voastra care acum este completa. Toate piesele sunt intr-un loc. Asezate in ordinea corecta, piesele capata sens.

Invitatie Puzzle cu foto este personalizata fata-verso diferit si transformata intr-un joc. Mai exact intr-un joc de puzzle. Personalizarea pe fata se face cu o fotografia preferata.Pe verso Post Card-ul contine datele despre nunta voastra: dat, ora, loc, nasi etc.

Post Card personalizat cu textul dorit. Puzzle din carton, grosime 2 mm

Pentru mai multe informatii si comenzi de Invitatie Puzzle Post Card intrati AICI.

Pentru acest tip de invitatii se pot comanda separat cutiute pillow personalizate cu prenume miri si data casatoriei.

Pentru mai multe articole de nunta, botez si cadouri personalizate vizitati personalizaricadouri.eu.

Timpul de executie este de 2-3 zile, de la confirmare bun de tipar, insa poate varia(in mod exceptional) in functie de comenzile aflate in derulare.Pentru  acest produs, primiti simulare pentru verificare si confirmare “BUN DE TIPAR”, in aproximativ 24 ore de la plasarea comenzii.

Comanda se livreaza prin serviciul de curierat rapid.Plata se face ramburs.
Se pot comanda minim 20 de bucati de Invitatie Puzzle Post Card

Produsele din magazinul nostru virtual au cele mai mici preturi de pe piata si calitate net superioara. Folosim doar materiale de foarte buna calitate.

Categories: Invitatii de nunta

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.