Invitatii Botez Bleu

Invitatii Botez Bleu

Invitatii Botez Bleu
Invitatii Botez Bleu

Invitatii Botez Bleu

Copilul tau este deosebit? Vrei ca si botezul lui sa fie iesit din comun? Atunci ofera stil evenimentului si cu ajutorul invitatiilor de culoare bleu. Acest tip de invitatii de botez a fost special creat pentru parintii care au adus pe lume un baietel. Plicul este asortat si el cu invitatia, fiind tot de culoare bleu.

Invitatii Botez Bleu personalizate cu fotografia dorita.

Pentru Acest produs, se executa simulare pentru verificare si confirmare BUN DE TIPAR.
Dupa Plasarea Comenzii, in aproximativ 24 ore, primiti pe email, simularea produsului, pentru verificare si confirmare bun de tipar, BT.

Dimensiunea invitatiei: 12 x 18 cm.

Pentru comenzi, nu ezitati sa ne contactati. Incercam sa ne adaptam cerintelor clientilor nostri si sa venim tot timpul cu produse noi si competitive ca pret, echipa noastra de creatie actualizand periodic colectiile. Suntem deschisi la orice idee de customizare a produsului si suntem gata sa-i dam viata.

In magazinul nostru virtual veti diverse modele de invitatii botez (personalizate cu poza bebelusului)

Toate informatiile privind modul de comanda, durata de executie, modalitatile de plata si livrare, precum si modele de texte, variante de font si alte informatii, le gasiti pe site-ul nostru www.personalizaricadouri.eu.

Produsul se poate comanda AICI.

Invitatiile pentru Botez, la preturi accesibile pentru orice client, se executa pe comanda. Pentru personalizare sunt necesare detaliile: textul invitatiei si fotografia dorita. Fotografia se prelucreaza, proceseaza, gratuit. Comanda acum invitatia pentru botez in nuanta bleu, personalizata cu foitografia bebelusului. Dupa plasarea comenzii, primiti pe email simularea produsului pentru verificare si confirmare bun de tipar. Comanda intra in executie doar dupa ce verificat si confirmati. Pentru modificari text, primiti o noua modificare cu corectiile aplicate.

Invitatia este realizata din carton foto lucios de 270 gr/cm2 si are plic inclus. Plicul este personalizat in tematica invitatiei, cu textul si imagini dint template-ul invitatiei.

Pentru detalii suplimentare, referitoare la produsul Invitatii Botez Bleu, ne puteti contacta pe adresa de email: office@personalizaricadouri.eu

Categories: Invitatii botez

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.