Invitatii De Nunta Puzzle Inedit

0

Invitatii De Nunta Puzzle Inedit

Nu lasa cel mai important eveniment din viata ta sa treaca neobservat! Da o pata de culoare nuntii tale aducand ineditul: invitatiile de nunta puzzle. Avand placerea detaliului si practicand servicii de calitate, realizam modele de invitatii tip puzzle conform cerintelor mirilor. Dupa preferinte se pot realiza invitatii de nunta cu 9 piese, 12 piese sau 20 piese. Dimensiunea puzzle-ului 18.5x 13.5 cm (aprox. A5). Puzzle-ul este realizat din carton mucava 2 mm grosime ( puzzle cartonat original). Culoarea cartonului poate fi bej, bleu , roz, vernil, galben, alb etc.

 

Invitatiile de nunta tip Puzzle se pot comanda din pagina produsului: Invitatii Puzzle.

Ineditul nu se opreste aici . Cutiuta pentru invitatia puzzle este realizata din carton si este complet personalizabila (conform personalitatii mirilor, dar si a preferintelor se poate alege orice culoare, orice text sau fotografie).
Veti putea spune pe drept cuvant ca nunta dumneavoastra a fost intr-adevar de exceptie si asta pentru ca modelele sunt unicate. Vorbim de un puzzle original, chiar mai rezistent decat un puzzle obisnuit. Realizat din carton de grosime 2 mm puzzle-ul este personalizat cu o fotografie pe plastic.
Cutiuta, eleganta si de bun gust, este tip pillow (perna) si are dimensiunea de 12 x 12 cm.
Cu ajutorul ineditelor invitatii puzzle va veti oferi o zi perfecta, plina de culoare, frumusete, incantare, lumina, zambet, relaxare si satisfactie. Faceti-ne partasi visului vostru si ecoul acestui reusit eveniment va ramane in inimile dumneavoastra ca o poarta deschisa catre o fericita viata de casnicie!
Invitatiile de nunta tip Puzzle se pot comanda din pagina produsului: Invitatii Puzzle.

Categories: Invitatii de nunta

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.