Invitatii De Nunta Unicate

0

Invitatii De Nunta Unicate

Invitatii de nunta unicate
Invitatii de nunta unicate

Organizarea unei nunti nu e floare la ureche. Acest presupune zeci de drumuri facute pentru alegerea tortului, a rochiei si costumului de mire si mireasa, alegerea salonului, a meniului si a multor alte lucruri. Ca sa va venim in ajutor noi, echipa www.personalizaricadouri.eu, va propunem ca pentru cununia voastra sa aveti  invitatii de nunta unicat, pe care sa le comandati din fata calculatorului, fara a fi necesar nici macar un drum.

Realizam invitatii de nunta cu magnet plastic personalizat. Invitatiile magnetice forma vintage, sunt personalizate cu textul dorit si fotografie la alegere. Magnetul este decupat in forma vintage si are o dimensiune de 9×9 cm. Este plastifiat si are o grosime de 1,3 mm. Se poate personaliza cu fotografie la alegere. Sunt ideale pentru cuplurile rafinate si moderne care isi doresc o petrecere a nuntii eleganta si plina de stil.

Textul invitatiei va fi scris  dupa propriile dvs. preferinte. Poza care va face parte din invitatie, trebuie atent aleasa. Acesta va fi una plina de veselie si dragoste,

Invitatii de nunta unicate
Invitatii de nunta unicate

surprinzandu-i pe miri intr-un moment de dragalasenie de cuplu. Discret, in panul doi al pozei va fi introdus si un obiect -simbol: vioara. Sunetul viorii dar si ea ca obiect  simbolizează jocul armonios al indragostitilor, pace si armonie. De asemenea mai simbolizeaza onoare, distinctie si rafinament.

Modelul poate fi modificat dupa preferinta. Se poate schimba fundalul, fontul textului, grafica etc.

Plicurile sunt din carton si personalizate. Culori disponibile: mov, crem, ivory, alb, galben, vernil, bleu, grena.

Pentru acest produs se realizeaza simulare, inainte de executia comenzii. Simularea se trimite pe emailul dvs. pentru verificare si confirmare.

Invitatii de nunta magnetice se pot comanda aici:

Invitatii De Nunta Unicate

Invitatie magnetica
Invitatie magnetica

Categories: Invitatii de nunta

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.