Invitatii Haioase Cu Fotografie

0

Invitatii Haioase Cu Fotografie

Invitatii Haioase Cu Fotografie
Invitatii Haioase Cu Fotografie

Invitatii Haioase Cu Fotografie – cea mai ingenioasa modalitate de a-i chema pe toti cei dragi voua la botezului ingerasului.

Decide care este fotografia preferata cu cel mic si noi o transformam in cea mai originala invitatie de botez posibila. Este vorba despre Invitatii Haioase Cu Fotografie, o invitatie cu Minioni, personalizata cu fotografia si textul dorit.

Daca  sunteti persoane cu simtul umorului si va sta in fire sa gasiti in orice partea amuzanta, sigur nu ati vrea sa irositi momentul alegerii invitatiilor de botez cu o varianta clasica, usor plictisitoare. Alegand Invitatii Haioase Cu Fotografie momentul nu va trece neobservat  si va smulge cateva zambete cand sunt citite. Sunt originale si surprinzatoare.

Invitatii Haioase Cu Fotografie sunt tip puzzle. Un joc alcatuit din noua piese de puzzle, personalizate cu textul si fotografia dorita. Invitatii vor descoperi datele despre botez doar daca vor rezolva acest puzzle. Textul se va concepe la alegerea fiecarui client in parte, insa in esenta la fiecare trebuie specificate datele esentiale in ceea ce priveste: zi, ora, loc.

Invitatii Haioase Cu Fotografie – puzzle 9 piese in cutiuta puzzle personalizata.
Dimensiune puzzle: 12×12 cm
Grosime puzzle: 2 mm
Dimensiune cutie puzzle: 8.5 cm, carton foto glossy 270gr/cm2.

Cutiuta puzzle este de culoare albastra, favorita Minionilor, si este personalizata cu textul dorit(trebuie sa contina datele necesare despre botez: data, ora, loc etc).

Pentru mai multe informatii cu comenzi Invitatii Minioni intrati AICI

Puzzle confectionat din mucava.

Pentru mai multe articole de nunta, botez si cadouri personalizate vizitati personalizaricadouri.eu.

Timpul de executie este de 2-3 zile, de la confirmare bun de tipar, insa poate varia(in mod exceptional) in functie de comenzile aflate in derulare.Pentru  acest produs, primiti simulare pentru verificare si confirmare “BUN DE TIPAR”, in aproximativ 24 ore de la plasarea comenzii.

Comanda se livreaza prin serviciul de curierat rapid.Plata se face ramburs.
Se pot comanda minim 25 bucati (puzzle+cutiuta).

Categories: Invitatii botez

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.