Invitatii Personalizate Puzzle

0

Invitatii Personalizate Puzzle

 Invitatii Personalizate Puzzle
Invitatii Personalizate Puzzle

Pentru ca este vorba despre un eveniment organizat pentru si in cinstea unui copil, nu cred ca exista o varianta mai potrivita de invitatie de botez ca cea prezentata de noi, si anume Invitatii Personalizate Puzzle. Este vorba despre o invitatie joc, personalizata cu textul dorit si cele mai iubite personaje de desene animate din lume: Minionii.

Invitatii Personalizate Puzzle pentru botezul copilului tau sunt mici joculete puzzle alcatuite fiecare din cate 9 piese. La asamblarea lor invitatii vor afla toate datele despre botez(zi, ora, loc) dar si o imagine haioasa cu Minioni. Fiind atat de copilaroasa, invitatia le va trezi in minte copilaria. Culoarea de fond a invitatie dar si a ambalajului este albastru. Se potriveste si pentru botezul unui baietel dar si a unei fetite(dupa preferinte).

Dimensiune puzzle: 12×12 cm.
Grosime puzzle: 2 mm.

Invitatia puzzle este confectionta din mucava(carton foto). Are grosimea de 2 mm. Invitatie confectionata din materiale de cea mai buna calitate.

Cele 9 piese de puzzle care formeaza invitatia vor fi oferite celor pe care vreti sa-i aveti alaturi in ziua cea mare, in cutiute pillow personalizate cu textul dorit.

Dimensiune cutie puzzle: 8.5 cm, carton foto glossy 270gr/cm2.

 Invitatii Personalizate Puzzle
Invitatii Personalizate Puzzle

O astfel de invitatie poate fi folosita la fel de bine si pentru alte tipuri de evenimente, cum ar putea fi petrecere pentru zi de nastere, zi onomastica sau petreceri tematice.

Pentru informatii suplimentare si comenzi de Invitatii Puzzle Haioase. intrati AICI

Pentru mai multe articole de nunta, botez si cadouri personalizate vizitati personalizaricadouri.eu.

Timpul de executie este de 2-3 zile, de la confirmare bun de tipar, insa poate varia(in mod exceptional) in functie de comenzile aflate in derulare.Pentru  acest produs, primiti simulare pentru verificare si confirmare “BUN DE TIPAR”, in aproximativ 24 ore de la plasarea comenzii.

Comanda se livreaza prin serviciul de curierat rapid.Plata se face ramburs

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.