Jumbo Personalizat

2

Jumbo Personalizat

Jumbo Personalizat
Jumbo Personalizat

Jumbo Personalizat

Daca va doriti un eveniment de pomina, atunci de la petrecerea dumneavoastra nu trebuie sa lipseasca  baloanele uriase jumbo. Se potrivesc pentru orice fel de ptrecere, de la onomastici, zile de nastere, pana la evenimente de amploare sau receptii de nunta. Decoratiunile cu baloane vor adauga ultimele retusuri, iar baloanele jumbo vor transforma evenimentul intr-o experienta extraordinara .

Echipa noastra realizeaza baloane uriase personalizate, de diferite culori si sunt umplute fie cu confetti, fie cu baloane mai mici. In  functie de evenimentul pentru care sunt comandate, dar si dupa preferintele clientului, baloanele vor fi personalizate cu diferite mesaje text si desene(porumbei, personaje din desene animate, crengute de brad , inele de logodna etc).

Nu veti da gres daca, spre exemplu la ziua copilului veti avea un jumbo personalizat. Copiii il vor adora pur si simplu, iar cei mari se vor simti din nou ca in copilarie. Vor fi sarea si piperul petrecerii.

Si in cazul petererilor de logodna sau nunta sunt extrem de utile. Vor da un aer aparte evenimentului si ii vor incanta pe toti cei prezenti.

In functie de eveniment, mesajul text de pe baloanele jumbo va fi diferit. Pentru nunta se potriveste, spre exemplu”Casa de Piatra” si numele celor doi miri. Mesajul se poate schimba dupa preferinte, la fel ca si desenul imprimat pe el.

Mult apreciate in strainatate, baloanele jumbo sunt din ce in ce mai des folosite si la noi, la petrecererile de absolvire de facultate sau de liceu. Balul de absolvire va fi minunat si cu ajutorul baloanelor jumbo personalizate si umplute cu confetti sau baloane mai mici.

Comanda se onoreaza onoreaza in 24 de ore de la confirmarea ei, prin curier rapid, oriunde in tara.

Faceti ca petrecerea sa fie exploziva cu ajutorul baloanelor jumbo personalizate de la www.personalizaricadouri.eu.

 

Jumbo Personalizat
Baloane personalizate

 

Jumbo Personalizat
Baloane personalizate nunta

2 comentarii

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.