Magneti Frigider

Magneti Frigider

Magneti Frigider
Magneti de frigider

Magneti Frigider 

De la venirea pe lume, copilul e mica vedeta a familiei…

Centrul universului vostru de parinti s-a mutat spre cel mic, caruia vreti sa-i oferiti ce-i mai bun. De aceea, ziua botezului este foarte importanta pentru voi si vreti ca totul sa fie perfect pana in cele mai mici detalii.

In ziua botezului, copilul dumneavoastra poate deveni chiar o adevarata mica vedeta cu ajutorul marturiile de frigider executate de echipa de designeri ai www.personalizaricadouri.eu. Toata lumea va vorbi despre ele si despre copil, toti isi vor dori astfel de marturii, toti le vor iubi.

Ingenioase, placute vazului si buzunarului, magnetii de frigider pentru micile vedete vor fi elementele care vor face retusurile unei petreceri grozave de botez.

Invitatii vor aprecia eforturile dumneavoastra depuse ca totul sa fie perfect.

Magnetii de frigider pentru micile vedete sunt confectionate din materiale de cea mai buna calitate.

Poza preferata va fi prelucrata de catre specialistii nostrii pentru un rezultat care sa va multumeasca.

Noi nu doar confectionam marturii, ci cream conform preferintelor, dorintelor si personalitatii fiecarui client in parte.

Botezul copilului dumneavoastra devine printr-o simpla marturile lipita pe frigider sau suport metalic o calatorie rapida in timp. o amintire vie.

Ne place sa venim in permanenta, pe piata evenimentelor festive, cu idei noi si modele ingenioase.

De aceea, pe site-ul nostru veti gasi o sumedenie de modele din miile pe care le executam si cream. Suntem deschisi la orice sugestie, pentru a crea chiar azi inca un model nou.

Se va vorbi mult de prima aparitie “publica” a copilului, iar magnetul va face ca amintirea sa fie pastrata in minte vie pentru mult mai mult timp, decat daca ar fi fost folosite marturiile clasice.

Marturiile  pentru micile vedete, au marimea de  7 x 5 cm si pot fi oferiti in plicuri personalizate sau cutiute.

Cadouri personalizate www.personalizaricadouri.eu.

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.