Magneti Marturii Si Plicuri Personalizate

Magneti Marturii Si Plicuri Personalizate

Impartaseste tuturor persoanelor dragi din viata ta bucuria casatoriei cu persoana iubita. La nunta ta ofera-le nu doar o marturie ci o parte din sufletul tau, cu ajutorul magnetilor marturii. Cum, mai exact?

Intr-o tinuta lejera, surprinde cu o poza cel mai emotionant moment din viata ta: cererea in casatorie. Poza va fi mai apoi prelucrata de noi si imprimata pe magnet alaturi de luna in care are loc frumosul eveniment, punand accent pe ziua nuntii. Se trec numele voastre si mesajul pe care doriti sa-l adresati celor care vor lua parte la cununia voastra.

Cu putin talent si multa migala vom reusi impreuna sa-i facem partasi pe toti cunoscutii dumneavoastra cu sufletul si mintea, deopotriva.

Magnetii marturii au dimensiunea det 9×9 cm., sunt plastifiati pentru mai multa rezistenta. Plicurile pentru magnetii marturii vor fi si ele personalizate. Vom folosi o tehnica de scriere deosebita, ca sa para ca si cum este scris chiar de mana voastra.

Pe ele va fi trecut numele vostru si ziua nuntii dar si o grafica semnificativa.

Comenzile se onoreaza rapid, in fuctie si de celelelte proiecte aflate in lucru.

La noi aveti calitate, seriozitate, rapiditate si preturi mici.

Casa de piatra!!!

Pentru acest produs, se executa simulare pentru verificare si confirmare bun de tipar.

Dupa plasarea comenzii, in aproximativ 24 ore,  primiti pe email simularea produsului, pentru verificare si confirmare BT.

Produsul se poate comanda aici:

Magneti Personalizati

Plicuri Personalizate

Cutiute pentru magneti forme

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.