Marturii Pentru Nunta Si Botez

Marturii Pentru Nunta Si Botez

Marturii Pentru Nunta Si Botez
Marturii Pentru Nunta Si Botez

Marturii Pentru Nunta Si Botez

Ofera tuturor din dulceata momentului! Fie ca este vorba de nunta fie ca botez, ofera invitatilor marturii tip cutiute pentru bomboane.

Ineditele marturii pentru nunta si botez sunt lucrate de catre designerii www.personalizaricadouri.eu, manual, in culori vii, din carton de cea mai buna calitate. Fiecare cutiuta in parte are cate un detaliu floral, executat si el tot din carton si sunt legate cu fundite in acelasi ton.  Cele mai mici preturi pentru marturii de nunta forme de cutiute personalizate, unicate le gasiti pe www.personalizaricadouri.eu.

La preturi de producator gasiti marturii cutiute pentru bomboane, in diferite modele. Cutiutele se pot personaliza cu mesaje sau fotografii intr-un mod original.

Marturiile de nunta reprezinta o amintire foarte frumoasa pe care o lasati invitatilor si totodata este un mod de multumire pentru ca va sunt alaturi in cea mai frumoasa zi din viata voastra. De aceea va recomandam ca la nunta sau botez sa aveti marturii elegante pentru a demonstra tuturor cat de important este momentul pentru dumneavostra si cat de impoartanti sunt si cei care sunt alaturi de dumneavostra atunci cand spuneti”DA!” sau crestinati copilul.
Impresionati- va invitatii cu cele mai deosebite marturii.
Culoarea sau modelul se poate schimba in functie de cerintele dumneavoastra

 

4 comentarii

  1. Super! super! super!
    Pana in septembrie o sa fac si eu comanda. Trebuie sa ma hotarasc cu soacra la ce model sa aleg!

    Reply
  2. Camelia Raducanu

    Decorarea salonului va fi pe tenta de verde cosmote. Sunt interesata daca aveti marturii disponibile in aceasta culoare, un model ce poate fi personalizat si cu fotografia noastra.

    Reply

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.