Marturii Puzzle

0

Marturii Puzzle

Marturii Puzzle
Marturii Puzzle

Marturii Puzzle personalizate, in mare voga la nuntile anului. O marturie joc personalizata cu textul dorit si fotografia preferata.

Tendintele anului in materie de nunti au pus la loc de cinste culoare bleumarin. Bleumarin formeaza destul de bine pereche cu aproape orice culoare.Este o nuanta ce pare sa nu se demodeze niciodata adaugand rafinament. Asociat cu culori vibrante, emana energie. Iata de la ce ideea am pornit atunci cand am decis sa cream noul model de marturie de nunta, care se potriveste perfect cu una dintre culorile preferata ale anului, cand vine vorba de petreceri de nunti.

Marturii Puzzle sunt micile cadouri pe care le puteti oferi invitatilor dumneavostra de la nunta, daca vreti sa fiti in tenditele anului. Este o marturie jucausa si personalizata asa cum va place. Puteti da o nota haioasa evenimentului, personalizand, spre exemplu, aceasta marturie cu un text haios.

Dimensiune puzzle: 12×12 cm.
Grosime puzzle: 2 mm.

Marturiile vor fi daruite intr-un ambalaj deosebit, tip pillow. Cutiute personalizate.

Marturii Puzzle
Marturii Puzzle

Dimensiune cutie puzzle: 8.5 cm, carton foto glossy 270gr/cm2.

Acest tip de marturie de nunta este unicat datorita formei inedite de joc-puzzle, dar si datorita personalizarii. Textul va cuprinde mesajele dumneavoastra pe care vreti sa le transmiteti celor prezenti la nunta (parinti, nasi, prieteni, rude si cunostine apropiate).Cei care doresc sa faca aceasta marturie de nunta si mai personala de atat, pot opta pentru varianta cu fotografie.

Pentru informatii suplimentare si comenzi de Marturii Nunta Personalizate intrati AICI.

Pentru mai multe articole de nunta, botez si cadouri personalizate vizitati personalizaricadouri.eu.

Timpul de executie este de 2-3 zile, de la confirmare bun de tipar, insa poate varia(in mod exceptional) in functie de comenzile aflate in derulare.Pentru  acest produs, primiti simulare pentru verificare si confirmare “BUN DE TIPAR”, in aproximativ 24 ore de la plasarea comenzii.

Comanda se livreaza prin serviciul de curierat rapid.Plata se face ramburs

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.