Norisor pufos

NORISOR PUFOS

 

Norisor pufos
Norisor pufos

Norisor pufof este o marturie de botez personalizata, care poate fi achizitionata si pentru petrecerea data in cinstea crestinarii unei fetite dar si a unui baietel. Este practic o fotografie magnetica, ce contine o poza preferata cu puiul dumnevoastra. Forma norisorului pufos este deosebita, si anume fantezie, pentru a conferi obiectului o usoara senzatie de mister.

Norisor pufos se personalizeaza, de asemenea, si cu numele bebelusului si data nasterii sau a botezului, dupa cum preferati. Magnetul este decupat pe contur, in forma de norisor.

Pentru a se crea impresia de norisor pufos, este de preferat ca bebelusul sa fie pozat pe un fond de culoare alb.

Le puteti comanda insotite de plicuri asortate la culoare. Plicurile noastre sunt confectionate artizanat de personal specializat in aceasta indeletnicire. Se pot comanda simple sau personalizate cu nume, grafica, data si scurt mesaj text. Materialul folosit pentru realizarea plicurilor este cartonul foto.

Norii sunt simbolul vietii usoare si placute, lipsita de griji, asa cum probabil isi doresc toti parintii buni pentru copiii lor.

Tot ce trebuie sa faceti pentru a comanda si dumneavoastra magneti norisor pufos, este sa trimiteti datele copilului pe mail-ul nostru (DOAR NUMElLE SI DATA NASTERII / BOTEZULUI  ATENTIE NU ESTE NEVOIE DE ALTE DATE), o poza preferata cu copilului, ce preferinte aveti in ceea ce priveste culorile si grafica si de restul ne ocupam noi.

Vom prelucra mai multe variante a magnetului pentru ca dumneavoastra  sa va puteti hotara mai usor asupra modelului final. Simularea comenzii o primiti pe adresa dumneavoastra de mail.

De regula, onorarea comenzii se face in maximum 48 de ore de la data confirmarii a cantitatii si tuturor detaliilor ce tin de realizarea magnetilor  pentru botez. Livrarea se face oriunde in tara, prin curier rapid.Plata se face integral doar in momentul primirii coletului, deci ramburs.

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.