Pahare Miri Personalizate

0

Pahare Miri Personalizate

Pahare Miri Personalizate
Pahare Miri Personalizate

Pahare Miri Personalizate – pentru bauturi consumate cu stil.

Casatoria dintre doi indragostiti este un moment oportun pentru revederea prietenilor dragi, a rudelor si cunostintelor importante voua. Este un moment perfect pentru socializare si pentru distractie. Trebuie sa recunoastem insa ca este si o ocazie perfecta cand dam uitarii si cele mai rigide regimuri de slabire, si savuram cele mai bune mancaruri posibile dar si multe bauturi. Fine, dulci, seci sau semidulci, bauturile alcoolice ocupa un loc importand in programul oricarei ceremononii de nunta.

Cei care acorda atentie maxima detaliilor, nu trebuie sa lase consumul de bautura sa fie lipsit de stralucire. Trebuie achizitionate pahare miri personalizate de la www.personalizaricadorui.eu.

Un toast este binevenit pentru a-ti arata multumirea si aprecierea fata de invitatii tai pentru prezenta lor la nunta. Toastul va fi cu totul deosebit daca bautura este turnata in pahare miri personalizate.

Puteti alege cupe de sampanie sau pahare pentru tarii. O masa perfecta ar fi aceea care la care sunt ambele seturi.

Primul articol din pachetul de accesorii de nunta, ,,Pahare miri personalizate” sunt cupele de sampanie. Personalizarea se realizeaza intr-o singura nuanta, auriu.

In modelul de prezentare s-a ales sa fie personalizate cu numele mirilor, data nuntii si grafica (o ramura de copac plina de flori si fluturasi).

Paharele pentru bauturile fine si tari sunt si ele la fel de frumos personalizate. Printul de pe ele este in doua culori- rosu si negru. Intr-o inima uriasa rosie a fost trecut cu negru numele si data casatoriei mirilor.

Printul de pe seturile noastre sunt de foarte buna calitate. Nu se sterge la contactul cu mana sau lichidele sau cand sunt spalate.

Seturile se pot comanda doar pentru miri, insa se pot personaliza, la cerere si modele pentru nasi si parintii tinerilor casatoriti.

Pentru acest produs, se executa simulare pentru verificare si confirmare BUN DE TIPAR.
Dupa Plasarea Comenzii, in aproximativ 24 ore, primiti pe email, simularea produsului, pentru verificare si confirmare bun de tipar, BT.

Pahare Miri Personalizate se pot comanda AICI.

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.