Plicuri Pentru Bani Si Carduri De Masa Pentru Botez

0

Plicuri Pentru Bani Si Carduri De Masa Pentru Botez

Plicuri bani botez
Plicuri bani botez

Plicuri Pentru Bani Si Carduri De Masa Pentru Botez

Venirea copilului tau pe lume a fost cea mai uimitoare experienta din viata ta, iar petrecerea botezului vrei sa fie cel putin la fel de uimitoare? Toate detaliile petrecerii trebuie sa fie puse la punct pana la perfectiune, asa ca de la marele eveniment nu trebuie sa lipseasca plicurile de bani si cardurile de masa de cea mai buna calitate. Echipa www.personalizaricadouri.eu va propune varianta plicurilor de bani si carduri de masa pentru botez personalizate cu fotografia bebelusului. Plicurile pentru bani sunt realizate din carton de calitate disponibil in diferite nuante de bleu, roz, verde pal, galben, alb etc.

Comenzile se executa rapid si profesionist, la cele mai bune preturi de pe piata.

Echipa noastra are o experienta de peste 15 ani in domeniul evenimentelor festive. Cu noi puteti transforma orice eveniment  intr-o amintire extraordinara. Ne recomanda talentul, serizitatea, placerea detaliului si…clientii nostri.

Pentru acest produs, se executa simulare pentru verificare si confirmare BUN DE TIPAR.
Dupa Plasarea Comenzii, in aproximativ 24 ore, primiti pe email simularea produsului, pentru verificare si confirmare bun de tipar, BT.

Plicuri Pentru Bani Si Carduri De Masa Pentru Botez se pot comanda AICI.

Plicuri Pentru Bani Si Carduri De Masa Pentru Botez, Plicuri Nunta Botez Personalizate Unicate, Carduri de Masa Nunta Botez Elegante, din Carton Foto Glossy (lucios), 270gr/cm2.

Plicurile pentru dar se pot personaliza conform modelelor afisate in pagina produsului sau puteti specifica o tematica dorita ( ex: Minnie Mouse, Disney, Mickey Mouse, Winnie the Pooh, Donald, Printese, Fluturasi etc).

Comanda intra in executie doar dupa ce verificati simularea produsului si confirmati daca este in regula. Cu tematica folosita in personalizarea  plicurilor pentru dar, cardurilor de masa, se pot executa si cutii pentru dar ( cutii pentru plicurile personalizate).

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.