Puzzle Cartonat

0

Puzzle Cartonat

Puzzle cartonat
Puzzle cartonat

Puzzle Cartonat

Invitatia pe care o folositi pentru a-i chema pe toti cei dragi voua la unul dintre cele mai frumoase evenimente de familie, botezul, este un prim pas spre reusita unei ceremonii de cinci stele, cand totul e pus la punct in cele mai mici detalii, toti invitatii va onoreaza cu prezenta, meniul este fabulos iar muzica impecabila. De aceea va sfatuim sa nu va pripipi atunci cand veti alege invitatia care anunta marele eveniment. Incercati sa fiti ingeniosi, la moda si …sa fiti voi insiva. Puzzle cartonat este alegerea care va contine cele trei elemente esentiale pentru a fi unica.

Fiind un puzzle va asigurati ca este o invitatie ingenioasa. Mai toti parintii aleg invitatiile clasice din carton, insa dumnevaoastra veti fi cu un pas inainte achizitionad o invitatie puzzle cartonat. Apoi , este la moda. Studiile facute pe piata demonstreza ca acest tip de invitatie este in topul preferintelor celor care achizitioneaza accesorii de botez sau nunta. Apoi va reprezinta prin personalizarea cu care se va realiza invitatia.

Puzzle cartonat este o invitatie  formata din noua piese de puzzle. La asamblarea pieselor, invitatii vor descoperi un articolul care este suta la suta personalizat. Contine o fotografie dragalasa cu bebelusulde abia sosit pe lume, un mesaj text care va reprezinta, grafica si culori care va caracterizeaza.

Un alt avantaj este pretul. Cu putini bani, dar si fara efort puteti comanda invitatiile care va plac, chiar din fata calculatorului.

Invitatiile sosesc pe adresa de comanda insotite de plicuri personalizate si asortate la culoare.

Comenzile se fac on-line. Articolele sunt livrate prin curier rapid oriunde in tara. Achitati integral doar la primirea coletului , ramburs.

Aveti libertate deplina de a alege culorile, grafica, model, textul invitatiei si puteti solicita si mai multe simulari pentru a va putea decide asupra modelului preferat.

Pentru acest produs, se executa simulare pentru verificare si confirmare BUN DE TIPAR.
Dupa Plasarea Comenzii, in aproximativ 24 ore primiti pe email simularea produsului, pentru verificare si confirmare bun de tipar, BT.

Comenzile se pot plasa in magazinul online www.personalizaricadouri.eu

Categories: Invitatii botez

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.