Servetele Botez Mickey

0

Servetele Botez Mickey

Servetele Botez Mickey
Servetele Botez Mickey

Servetele Botez Mickey personalizate cu fotografia preferata si textul dorit (prenume copil si data nasterii/botezului la alegerea clientului).

Locul unde se desfasoara petrecerea de botez contribuie mult la reusita petrecerii. De aceea, accesoriile trebuie alese cu mare grija pentru a da un plus de valoare. Nici mesele nu trebuie uitate, detaliile facand diferenta intre o masa obisnuita sau una desavarsita. Asa veti reusi sa construiti o amintire colectiva frumoasa despre eveniment.

Botezul celui mic nu inseamna doar ceremonia religiosa si o masa cu bunatati, servita invitatilor, muzica buna si bauturi alese. Inseamna grija pentru detalii, amprenta personala si calitate. Nimic nu trebuie lasat la voia intamplarii, nici macar servetelele de masa care pot da personalitate meselor.

O varianta care ar putea fi pe placul dumneavoastra este si Servetele Botez Mickey.

Servetele Botez Mickey sunt personalizate cu o fotografie si textul dorit. Sunt de culoare ivory si au dimensiunea de 16X16 cm(impaturit) si 33X33 cm(deschis).

Superioare calitativ.

Celuloza 100{e3ac572205fae8b43c03c16caff58c005fdfbfc83223a5e6050069bdb2a47bf1}.

Printul este de foarte buna calitate. Nu se ia in contact cu mainile.

Servetele sunt foarte absorbante.

Fotografia printata pe servetl lse prelucreaza gratis de catre echipa noastra.

Pentru mai multe informatii cu comenzi Servetele Botez Mickey intrati AICI

Pentru mai multe articole de nunta, botez si cadouri personalizate vizitati personalizaricadouri.eu.

Timpul de executie este de 2-3 zile, de la confirmare bun de tipar, insa poate varia(in mod exceptional) in functie de comenzile aflate in derulare.Pentru  acest produs, primiti simulare pentru verificare si confirmare “BUN DE TIPAR”, in aproximativ 24 ore de la plasarea comenzii.

Comanda se livreaza prin serviciul de curierat rapid.Plata se face ramburs.
Se pot comanda minim 50 bucati Servetele Botez Mickey.

Modelul prezentat de servetele botez personalizate se potriveste pentru botezul unui baietel. Se poate adapta model pentru fetite(cu Minnie sau oricare alt personaj de desene animate care credeti ca se potriveste petrecerii organizate pentru copilul dumneavoastra).

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.