Tricouri personalizate

Tricouri personalizate

www.personalizaricadouri.eu va personalizeaza tricoul cu fotografia si textul dorit.

Tricouri personalizate
Tricouri personalizate

Tricourile sunt la moda parca dintotdeauna, insa TU poti fi acela care lanseaza moda in materie de tricouri. Tricourile personalizate, dupa stilul tau si dupa gusturile proprii, pot ajunge usor la moda.

Tricoul a ajuns un etalon al secolului XX, la fel ca blugii. O cariera fulminanta, daca ne gandim ca a plecat de foarte jos: sertarul cu lenjerie intima barbateasca.

Ruda mai indepartata a tricourilor de azi a aparut in vietile oamenilor din cele mai vechi timpuri. Razboinicii medievali le purtau pe sub armuri, pentru a se apara de frig, iar nobilii pentru a evita ca imbracamintea “buna” sa se murdareasca in contact cu pielea,deci undeva in jurul anului 1880.

In timpul primului razboi mondial, din timidul obiect de lejerie intima devine aliatul de neinlocuit din vietile oamenilor. Soldatii de pe front au cerut atunci tesaturi mai usoare decat lana, care se uscau greu in aerul rece si umed al transeelor,iar tricoul si-a  schimbat vocatia.

Astazi tricourile  au primit statutul de piesa  must-have in garderoba oricarui om, indiferent de varsa si sex. Motivatia este simpla: se asorteaza cu jeansi, fuste conice, pantaloni din piele, pantaloni scurti din denim si lista poate continua.

Tricourile personaizate vor fi mereu la moda.

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.